Back again

Waar ik het bloggen de afgelopen tijd een beetje aan de kant heb gezet kan ik het toch niet laten. Ik had het de laatste tijd zo druk met school dat ik gewoon geen energie meer had om iets te schrijven. En ondanks dat het de komende paar weken nog steeds heel druk gaat zijn ga ik het gewoon weer proberen.

De drukte begon met zeven weken zes dagen in de week stage lopen bij Kinderboerderij de Kromme akker in Geertruidenberg. Ondanks dat het soms best vermoeiend was en niet altijd even lekker weer heb ik het heel erg naar mijn zin gehad en heel veel geleerd. Ook heb ik een groot deel van mijn zelfvertrouwen teruggewonnen. Wat grotendeels te danken is aan alle vrijwilligers die er werken. Daarna begon school weer. Aangezien ik in mijn carnavalsvakantie, meivakantie en elke zaterdag ook stage gelopen heb was ik super moe. En vandaag sliep ik eindelijk weer een keer tot half 1 uit (schandalig eigenlijk).

Nu er lekkerder weer aan komt en de vakantie ook bijna in zicht is en ik meer energie heb, wil ik weer meer gaan bloggen. Dus vanaf volgende week kunnen jullie weer wekelijks artikels verwachten.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s