Picture diary

Waar ben ik de afgelopen maanden mee bezig geweest? Wat heb ik gedaan? En waar was ik heel de zomer?

Ja ik had mezelf beloofd meer te schrijven. Niet helemaal gelukt. Maar goed hier een klein overzicht van wat ik allemaal gedaan heb:

Het begon een paar maanden geleden met mijn diploma uitreiking want wie slaagt krijgt een diploma of course. Onze diploma uitreiking was op  7 juli 2016. Het begon met een bbq voor alle mensen die geslaagd waren en daarna rond acht uur konden de ouders komen. Rond een uur of tien had iedereen zijn diploma in de pocket. Na nog een drankje en een beetje gepraat was het dan echt klaar. Na vier jaar middelbare school was dit dan het definitieve afscheid van het Prinsentuin Andel.

Daarna was het tijd voor een feestje. We hadden al wat feestjes gehad omdat we al een tijdje wisten dat we geslaagd waren maar toch was er nog een leuk feestje.

Daarna volgde een lange vakantie waarin ik mijn rust heb gepakt. Ook ben ik op vakantie gegaan met Daan en mijn ouders. Al voor zolang als ik me kan herinneren gaan wij op vakantie naar een vast adresje in Oostenrijk. Het zou niet de standaard keuze zijn van een meisje van mijn leeftijd. Want er is niet heel veel te doen in de buurt je kan niet uitgaan er zijn geen winkels heel dicht in de buurt. En het is op een boerderij en dat zal ook niet de standaard keus zijn van iedereen. Maar juist omdat het er zo rustig is en omdat er paarden zijn vind ik het er zo fijn.

En natuurlijk heb ik thuis ook nog wat leuke dingen gedaan.

 

En na de vakantie is het natuurlijk weer tijd voor school. Ik begon dit jaar aan mijn opleiding vakbekwaam medewerker dierverzorging. En om heel eerlijk te zijn vond ik het doodeng. Gewoon omdat ik het echt heel moeilijk vind om nieuwe vrienden te maken en om mezelf te zijn. En dit was wel mijn doel. Het begon met twee introductiedagen en daarna een kamp van twee dagen. We gingen op de fiets naar Goirle en daar hadden we een middag met activiteiten. De dag daarna gingen we naar de Beekse Bergen. De rest van de weken bestond uit wennen en zorgen dat alles goed ging. Heel veel informatie veel lesstof en gelukkig wist ik al best veel maar er was ook zoveel nieuw. Ik was heel blij dat ik na 12 jaar alweer bij mijn beste vriend in de klas kwam.

 

En nu is het allemaal weer een beetje normaal. Ik heb mijn plekje gevonden, ik heb een leuke klas en het is weer gewoon als vanouds. Ondertussen zijn we ook nog naar Blijdorp geweest.

 

En eind november gingen we ook even langs twee koeienboerderijen. Die week was ik toevallig ook jarig en mijn beste vriend ook dus vierden we samen onze verjaardag voor onze vrienden en zaterdag 26 november vierde ik mijn verjaardag voor mijn familie.

 

En zo gaat alles weer rustig z’n gangetje

 

Nou dat is dus waar ik me de afgelopen maanden mee bezig heb gehouden.

Liefs Tyra

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s