Vallen en vakantie

Hello ben ik weer. Het was me de afgelopen paar weken behoorlijk hectisch. Ik begon deze blog met het doel veel schrijven want dat is nou eenmaal wat ik leuk vind. Maar ik had toen nog niet helemaal door dat ik een heel druk jaar zou hebben. Wantja examenjaar enzo. Gelukkig heb ik als alles goed is gegaan nu vakantie heeeel lang. We moeten nog wachten op de uitslag natuurlijk maar voor nu even rust.
Goed er is in de afgelopen weken behoorlijk wat gebeurd. Om maar te beginnen met de examenstunt want bij examens hoort een examenstunt. Dus de maandag na de meivakantie eigenlijk een dag waarop vierdejaars allemaal vrij hadden gingen we naar school. Het plan was gewoon om alles op stelten te zetten. Er was muziek en er waren waterballonnen, confetti, waterpistooltjes, partypoppers, scheerschuim een schuimkanon, tape en nog veel meer. Het was allemaal super gezellig en leuk. Iedereen had het echt naar zn zin en alles verliep wel volgens plan. De mensen die mij goed kennen weten dat ik best wel onhandig ben en met best wel bedoel ik behoorlijk onhandig. Dus ik was vrolijk aan het waterballonnen gooien en iedereen een beetje aan het plagen. En vervolgens gooit een van mijn beste vrienden scheerschuim in mn gezicht (totaal terecht trouwens). Dus ik denk: ja maar dat laat ik niet gebeuren. En ik ren achter diegene aan met in beide handen flink wat scheerschuim. Oke nou komt het ik ren dus achter diegene aan, maar hij zag het bankje wel en ik niet. Even voor de duidelijkheid er staan bij ons op het schoolplein bankjes van hout niet al te hoog ofzo maar ze staan er toch echt al meer dan vier jaar. En ik presteer het om dat bankje niet te zien. Nou zou je denken: “Ow maar Tyra dat is toch niet zo erg?” Klopt totdat je eroverheen valt. Hooguit dom. Echt ik weet nog steeds niet hoe me dat heeft kunnen gebeuren. Maar helaas maakte ik een flinke klap en met de blessures die ik heb kon ik niet zelfstandig opstaan. Dus had school een ambulance gebeld. Tegen de tijd dat die aangekomen was zat ik al. Maar beter een keer te veel bellen dan een keer te weinig. Nou daar zat ik dan helemaal vies in de ambulance. Er was voorderest geen noodzaak om me mee te nemen naar het ziekenhuis. Maar ik had wel een gekneusde knie. Ik weet ook echt alles te verpesten. Het jammere is alleen wel dat ik twee weken op krukken heb gelopen en dat is niet heel tof tijdens je examens.
Ergens nog wat verder terug kwam ik iets heel leuks tegen. Ik was samen met mijn vriend in de vakantiefolder aan het kijken van waar we altijd heengaan en toen kwam ik een foto van mezelf tegen. Dat was zo bizar ik sta dus blijkbaar in een vakantiefolder haha. Super grappig en ik sta daarnaast ook nog eens op hun site echt heel gek om jezelf terug te zien. (ik was daar een jaar of 6)
Naast dat had ik 15 mei ook twee jaar verkering met mijn vriend. Super leuk. Die dag hebben we trouwens niet heel veel gedaan. We zijn naar de kinderboerderij geweest want ik wou met konijntjes knuffelen en met geitjes (niet aan de raden als je op krukken loopt) en dat was super leuk. Daarna zijn we nog een ijsje gaan eten. En mijn lieve mama had die avond voor ons een driegangen diner gekookt. Wat trouwens super lekker was thanks mam.
En in de tussentijd was het dan toch echt zover examens. Ik vond het lastig omdat ik me niet heel goed kon concentreren. Maar dat word afwachten. Voor mijn eerste examen was ik SUPER zenuwachtig. Maar het viel reuze mee. Ik had goed geleerd en meer dan mijn best kon ik toch niet doen. Dus ik heb het maar gewoon rustig gemaakt en het resultaat zien we vanzelf.
Voor nu is het even tot rust komen  voor mezelf. En mezelf voorbereiden op New York!! Vrijdagochtend gaan we vliegen en ik heb er zoveel zin in. En daarna ga ik lekker feestjes vieren, werken en genieten van de rest van de vakantie. Ik zie jullie snel weer.
xxTyra

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s