Even terug (Texel)

Even terugkijken naar een geweldige tijd. Ik hou dr van! Ik maak genoeg leuke dingen mee in mn leven. En ik kan met een voldaan gevoel terugkijken naar de dingen die ik heb meegemaakt. Ik zat tussen mijn foto’s te kijken en toen kwam ik foto’s tegen van mijn werkweek. Ongeveer een jaar geleden gingen wij met school weg. Als werkweek je had de keuze tussen Berlijn, Londen, de Ardennen en Texel. Ik zat samen met mijn beste vriendinnetje in de klas en we waren een beetje aan het twijfelen wat we nou moesten doen. Eerst was ons plan om met onze vriendengroep mee te gaan naar Berlijn. Maar het punt was dat er maar een beperkt aantal mensen naar Berlijn en Londen konden. En de rest zou dan naar Texel en de Ardennen gaan. Wij waren bang dat als we Berlijn zouden kiezen onze groep alsnog uit elkaar zou vallen. En ik wilde perse met mn beste vriendin mee op werkweek. Dus na heel lang nadenken kozen we voor Texel met zn tweeën. Op dat moment had ik al een tijdje een relatie met mijn vriendje. Die koos er ook voor om mee te gaan naar Texel. In het begin zag ik er eigenlijk nogal tegen op. Ik had overal pijn vanwege wat blessures en ik zat niet goed in mn vel. Dus ik vond het helemaal niet zo leuk. Maar toen ik eenmaal in de bus zat had ik er spontaan zin in.
We gingen met de bus naar de plek vanuit waar de boot naar Texel vertrok. Dat alleen al was gezellig. Toen moesten we met al onze bagage op de boot. En gingen we 20 minuutjes varen naar Texel. Toen we daar aankwamen moesten we onze bagage afgeven en mochten we een fiets pakken. Met de fiets gingen we naar een garnalenvisboot. Het was leuk hoor afgezien van het feit dat ik een hekel heb aan vis. Maar het was lekker weer ondanks de weer en ik heb echt genoten. Tot dat de boot begon te wiebelen. Toen we van de boot afkwamen gingen we fietsen naar de camping. Dat was echt een takke eind maar oke. Eenmaal op de camping aangekomen kregen we even vrije tijd om onze spullen te pakken en de tenten in te delen. Hierna gingen we eten en de avond was niet zo heel bijzonder. We sliepen in grote legertenten en het was ijskoud maar het was leuk. De volgende dag gingen we activiteiten doen op de camping. Het was heel leuk maar helaas kon ik niet meedoen met mijn blessures. Ik mocht ook niet meer fietsen helaas. De camping was super leuk en heel groot in de avond kregen we de kans om dingen te doen voor ons zelf. Ook gingen we op een avond naar het strand. Dat was zo mooi. De derde dag gingen we naar ecomare waar we allemaal informatie kregen. En zelf mochten we ook nog even rondlopen. Die dag hebben we nog iets gedaan geloof ik maar ik zou niet meer weten wat. De dag erna de laatste dag moesten we natuurlijk onze spullen pakken en gingen we ergens heen waar we gingen vliegen! Met vliegtuigjes boven Texel. Dat was zo ontzettend mooi! Ook hebben we daarna nog in een dorpje daar rondgelopen. En toen was het helaas al tijd om weer terug naar huis te gaan. Weer met die boot en weer met de bus. En ik heb blijkbaar echt het grootste gedeelte liggen slapen. Ik kan zeker zeggen dat dit een van de bijzonderste dingen is die ik heb gedaan. Ik heb het zo leuk gehad.

Liefs mij

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s