Things I am looking forward to

Ja dingen waar ik naar uitkijk. Dat zijn er nogal wat haha. Dit beloofd een druk jaar te worden. Ik ga dingen afsluiten en met nieuwe dingen starten. Ook ga ik twee keer op vakantie. EN ik heb een hele lange vakantie.
Om maar te beginnen bij het halen van mijn vmbo-diploma. Ik moet toegeven dat ik het best spannend vind. Wiskunde twijfel ik namelijk heel erg over want dat vind ik zo verschrikkelijk moeilijk. Mijn rekenexamen halen ook al zoiets. Ik vind rekenen echt heel moeilijk. Maar ik hoop dat ik het met goed leren en opletten wel ga halen.
Dan hebben we een hele lange vakantie. Drie maanden om precies te zijn. Ja en dan nog iets zien te doen met die vrije tijd. Ik mag van geluk spreken dat ik twee hele leuke vakanties op de planning heb staan. De eerste vakantie is naar New York met mijn mama en mijn tante. Dit reisje kreeg ik van mijn tante voor mijn zestiende verjaardag. Ik kan nog steeds niet geloven dat ik zo’n groot cadeau heb gekregen. Dit reisje is na de laatste dag van mijn examens en we gaan vier dagen. Echt een kleine meisjes droom die uit gaat komen. Dan ga ik ook nog een keer op vakantie met mijn ouders en mijn vriendje (Daan). We gaan naar Oostenrijk naar het adres waar we al vanaf mijn vierde komen. Ik voel me daar zo op mijn gemak. Ook leuk een vakantievriendinnetje die ik ondertussen echt al wat jaren ken komt dit jaar ook weer. Normaal ging haar zus ook altijd mee, maar die kon er dit jaar niet bij zijn helaas. Dit word ook de eerste vakantie met mijn vriendje. Ik moet toegeven dat ik dit best spannend vind. Maar god wat vind ik het leuk. Ik weet niet precies wat ik de rest van de vakantie ga doen maar ik weet zeker dat een hele leuke vakantie gaat worden. Zin in!
En na de vakantie NIEUWE SCHOOL. Ja ook leuk wel spannend. Weer nieuwe mensen leren kennen en weer wennen aan een ander gebouw. Maar goed ik weet zeker dat ik het leuk ga hebben en daar doen we het voor.
Dit is even kort samengevat hoe de komende tijd er voor mij uit gaat zien. Als alles volgens plan gaat natuurlijk. Maar ik neem aan dat dat wel zo is. Ik hoop dat jullie het leuk vonden.
Liefs mij

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s