Get to know me

Omdat ik deze blog over mijn leven gaat, leek het me wel leuk om eens wat vragen te beantwoorden. Zo leren jullie me meteen een beetje kennen.
GEBOORTEJAAR?
1999 nog net in de vorige eeuw.
Op deze foto ben ik ongeveer 6 jaar oud.
HOE LANG BEN JE?
Ik ben ongeveer 1.71 meter. Dicht bij de gemiddelde lengte geloof ik.
WAAR BEN JE OP DIT MOMENT?
Thuis in Brabant, lekker achter mijn bureautje.
SINGLE/RELATIE?
Relatie. Ik heb in mei alweer twee jaar een relatie met de liefste jongen op de hele wereld ♡ (foto was met oud en nieuw)
2015-12-31-20-17-46-3
BESCHRIJFEZELF KORT MAAR KRACHTIG: 
Eigenwijze telefoonverslaafde dierenlievende idioot.
GIRLCRUSH?
Oeh lastig… Ik denk Jennifer Lawrence. Ik vind haar gewoon een topwijf!
WAT ZOU JE OP DIT MOMENT GRAAG WILLEN?
Een warm bad en een goeie film zou ik erg blij van worden op dit moment. Hmm misschien hierna toch maar even in bad gaan.
WAT IS JE DOEL IN HET LEVEN? 
Mijn doel in het leven is gelukkig worden heeeel cliché. Maar ik zou gewoon graag in een landhuisje wonen met twee kindjes en een man. Het liefst ook nog wat dieren maar vooral een paard! Huisje boompje beestje ja. Oh en natuurlijk gezond blijven.
WAAR BEN JE BANG VOOR?
Sprinkhanen aahh vreselijke beesten vooral van die grote ik krijg er spontaan de kriebels van. Brrr
HEB JE JE RIJBEWIJS?
Nooo, ik hoop hem wel zo gauw als ik 18 ben te hebben.
NAGELLAK OF LIPSTICK?
Sowieso nagellak ik hou niet zo van iets op m’n lippen eigenlijk. Ik heb echt een grote liefde voor nagels.
WAT IS JE FAVORIETE SEIZOEN?
Oeh lastig ik hou heel erg van de lente als we weer voor het eerst lekker naar buiten kunnen. Alles begint dan te bloeien enzo. HEERLIJK. Maar ik hou ook erg veel van de zomer lekker het zonnetje en naar het zwembad of naar het strand daar kan ik zo van genieten.
WIL JE OOIT GAAN TROUWEN?
JA, als ik in de twintig ben zou ik echt wel willen trouwen.
BEN JE EEN HEALTHY-FREAK?
Nee totaal niet eigenlijk. Ik eet wel gezond daar niet van, maar ik hou ook erg veel van snoepjes enzo. 🙂
WAT VOOR KLEUR HAAR EN LENGTE HEB JE?
Ik denk dat ik een beetje donker-goudblond haar heb. Ik heb mijn haar nog nooit geverfd, dat vind ik zonde omdat ik dan nooit meer deze kleur terugkrijg.  Mijn haar is niet extreem lang ofzo het wil niet echt langer groeien dan net over mijn schouderbladen maar opzich vind ik het wel best zo.
WELK KLEDING OF MAKEUP ITEM WIL JE NOG HEEL GRAAG?
Ik zou wel graag een nieuw mooi jurkje willen. Makeup hou ik niet zo van ik draag eigenlijk alleen mascara.
HEB JE TATOOS?
Nee daar vind ik mezelf nog te jong voor maar zodra ik achtien word wil ik graag een tatoage van een hartje op mijn pols en een ankertje op mijn enkel. Achter beide zit een heel persoonlijk verhaal. Maar ik moet nog twee jaar wachten…
HEB JE PIERCINGS?
Behalve de gaatjes voor oorbellen niet. Ik vind het er wel heel tof uitzien maar ik ben bang dat ik daar spijt van ga krijgen. Een tweede gaatje lijkt me dan wel weer leuk.
DRAAG JE EEN BRIL?
Ik heb wel een tijdje een bril gehad die later onnodig bleek te zijn. Als ik weer een bril moet denk ik dat ik voor lenzen ga. Ik heb niet zo’n brillenhoofd.
WAT IS JE FAVORIETE PIZZA?
Pizza margherita jawel die simpele. Ik hou niet zo van allemaal gekke dingetjes op mijn pizza.
FAVORIETE ETEN&DRINKEN?
Mijn favoriete eten is pizza haha en mijn favoriete drinken is cola. Lekker saai. Maar ik hou ook erg veel van smoothies enzo hoor. 🙂
WAT IS JE FAVORIETE PARFUM?
Killer queen van Katy Perry ooh jongens die geur is top. En christina aguilera secret potion vind ik ook erg lekker dat is de eerste parfum die ik ooit kocht en ik draag hem van het eerste jaar middelbare school.
WAT IS HET LAATSTE WAT JE KOCHT:
Een basic grijs shirt met lange mauwen van de only.
WAT DEED JE VANOCHTEND OM 8:00?
Slapen…
FAVORIETE IJSJE?
Watermeloen met oreo haha heerlijk vind ik die combinatie. Grappig wel want ik vroeg dus een keer in de zomer aan een vriendin of ze de vieste combinatie voor me wou maken en toen vond ik het dus echt heel lekker haha.
BEN JE EEN HEVIGE SLAPER, OF BEN JE ALTIJD VROEG WAKKER?
Ik ben heeel erg goed in slapen haha ik ga het liefst zo laat mogelijk naar bed en ook weer zo laat mogelijk uit bed. Niet altijd een goeie eigenschap..
WAT ZIJN JE PLANNEN VOOR DIT JAAR?
Mijn VMBO-Diploma halen en beginnen aan de opleiding dierverzorging niveau 4. En voorderest een hele leuke afsluiting van de middelbare school hebben met m’n vrienden.
MET HOEVEEL KUSSENS SLAAP JIJ?
Ik slaap met een kussen ik kan er echt niet goed tegen als het te druk word langs mijn hoofd.
BEN JE GEORDEND OF ROMMELIG?
Ik ben best wel rommelig ik hou heel erg van alles clean enzo maar ik kan het gewoon niet netjes houden een ochtend voordat ik naar school ga en heel mn kamer is weer een troep.. haha
WIE MIS JE OP DIT MOMENT?
Mijn beste vriendinnetje, omdat we na de basisschool allebei een andere school kozen zien we elkaar nog maar weinig. Dat betekent niet dat onze vriendschap is verwaterd totaal niet zelfs. Maar we leven een beetje langs elkaar heen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s